body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/people/peo-8/peo954.ani), url(http://cur.cursors-4u.net/people/peo-8/peo954.png), progress !important;} />

More than perfect - Del 1


 
Sandras perspektiv:
 
Jag, Felicia och Julia satt i mitt rum, snackade och lyssnade på musik som strömmade från radion. Vi alla bor i centrala London. Vi alla har en bakgrund från Sverige, jag tror det är därför vi alla blev vänner. Jag flyttade hit till London när jag var 12 år för att min pappa hade blivit förflyttad till kontoret här i London. Jag ville inte åka men annars skulle han förlora sitt jobb. Jag antar att stanna kvar med mina vänner i Sverige inte var ett alternativ. Så jag fick helt enkelt lägga mitt gamla liv bakom mig. Samma sak var det nästan med Julia, hennes mamma fick ett bättre jobb också. Julia har långt rakt blont hår till midjan som ser helt perfekt ut och gröna ögon. Hon älskar musik, och vill någon dag bli sångerska. Jag tror jag själv att hon kommer bli det för jag beundrar hennes röst så mycket. Hon har en syster som är 12 år och lika söt som hon själv. Hon flyttade hit när hon var tio, alltså innan mig. Det visade sig att vi var grannar, och träffade varandra för första gången när vi båda skulle slänga soporna i sophuset, precis när jag hade flyttat dit. Vi båda kom från Sverige, som var väldigt konstigt, och sen dagen har vi varit oskiljaktiga. Ett år senare kom Felicia till London och vi träffade henne första gången när hon var ny i våran klass. Med hennes charm och roliga sida blev vi alla tre bästa vänner direkt. Felicia har långt vågigt/lockigt brunt hår och bruna kattögon. Hon har små smile gropar, som gör hennes leende ännu vackrare. Hon har också en jätte vacker röst, men själv vill hon satsa på stylistyrket. Jag tycker det passar perfekt för henne. Hon vill att jag också ska göra det med henne, och att vi ska vara som ett team och hjälpa Juliet. Hon har också en äldre syster som är 21 år. Hennes föräldrar flyttade till England innan hon föddes och hon hade lärt sig svenska eftersom hela hennes familj snacka det. Hon växte upp Wolverhampton. Hennes föräldrar var bästa vän med självaste Liam Payne's föräldrar. Så Felicia och han har känt varandra hela livet och är bästa vänner.
Jag själv då?
Jag har själv långt hår, nästan till midjan, väldigt lockigt. Jag hade kort hår när jag var yngre, men jag insåg helt enkelt att om jag sparade det så skulle lockarna bli vackrare än vad det var. Jag har bruna ögon, och enligt Felicia stora rovdjursögon. Jag vet inte om det finns något annat som är '' speciellt '' fint med mig. Folk säger jag har ett fint leende? Min familj är kristen och jag har också en bror, 2 år äldre. Vad jag vill bli? Det vet jag inte än. Jag visste förut men nu är jag bara förvirrad. Jag har inget planerat och jag låter gud take the wheel. Nu är vi alla 16 år, tonåringar som försöker hitta en mening med livet. 
 
Vi satt och snackade om den söta killen i andra klassen. '' Ja hans läppar är såå .. '' sa jag men avbröts. Mitt hjärta sjönk. Från radion kunde jag höra Zayns röst. Zayns solo i Little things. Jag flög upp och nästan våldsamt stängde jag av radion. '' Din jävla horunge! Jag hatar dig! Din otrogna jävel! '' skrek jag åt radion som om jag var galen. '' Sandra, låt honom inte förstöra din dag. Han förtjänar inte dig. Du är värd så mycket mer, han var otrogen mot dig.'' sa Julia. '' Varför tänker du på en kille som krossa ditt hjärta?! '' skrek Felicia. '' Jag vet inte okej? '' sa jag. '' Den där killen tog nästan ditt hjärta, stampa på den och sedan gav tillbaka den! Du vet att varje gång jag träffar honom med Liam nästan bitchblickar jag honom för det han gjorde! Sandra, jag kommer aldrig låta en kille såra dig sådär igen. Och inte Julia heller. Vi är dina bästa vänner, och vi älskar dig. '' sa Felicia nästan. '' Sluta tänk på det, låt det inte komma till dig '' sa Julia och de båda kramade om mig.Jag förstog ju. De båda har ju rätt. Jag måste sluta tänka på det som har hänt, och tänka på framtiden istället. '' Du vet att det är hans födelsedag va? '' sa Julia försiktigt. '' Aa. '' sa jag kort. Jag skakade mina axlar för att ruska ut mig allt negativt. Jag har gått vidare, men jag bara hatar att prata om hur det sluta mellan mig och Zayn. Julia ställde sig upp och bytte låt på radion. En hypelåt kom. Jag såg snabbt hur ett leende bredde sig ut på Felicias ansikte. '' Så kom igen, nu tänker vi inte på det utan vi har some fun! '' sa Julia och drog upp mig på golvet. Hon vevade runt mina armar och jag skratta. Felicia kom efter och gjorde sina snygga moves bakom mig. Jag kunde inte sluta garva. De vet verkligen hur man kan få mig glad igen. Jag är så glad att jag träffa de, ett liv utan de känns ganska omöjligt.
 
Felicias perspektiv:
 
  Efter några minuter satte jag mig ner på sängen utmattad. Jag kommer ihåg allt väl när jag presenterade Sandra och Zayn. Visst, jag presenterade de men bara det. Resten gjorde det själva. De träffade varandra under sommaren, två och ett halvt år sedan när Zayn var med på bootcamp. Jag tog med Sandra när jag skulle gå och stötta Liam. Men POOF! så flörtades det och dejtades det. Allt blev bara så fel. När Sandra kom backstage till x factor finalen för att stötta Zayn, så såg hon det. Hon såg Zayn kyssa Rebecca. Jag kommer ihåg när hon kom till mig, och grät. Hon kunde inte förlåta Zayn och hon ville inte lyssna på hans ursäkt. Men jag vet nu att hon är över honom. Hon behöver inte en sån människa i sitt liv. Det har själv inte hänt mig. Just nu är jag så lycklig som man kan bli. Jag har min pojkvän James, och jag älskar honom jätte mycket. Vi brukar alltid gå hem till varandra och ja ... hångla. Vi har strulat på ganska många ställen. Toaletten, skolmatsalen, i bussen, i tunnelbanan, i cafeet, i skateboardparken, ja ... ungefär överallt. Livet leker just nu och allt känns möjligt. Mina ögon reagera över någon som knäppte fingrarna framför mitt ansikte. '' Hallå, du har typ varit deck i typ tre minuter nu. '' sa Sandra. '' Hahah, det såg ut som om du putade med läpparna och skulle kyssa någon. Kanske du tänkte på James? '' sa Julia retandes. '' Ooooooohhhh '' sa Sandra och gjorde en ful min. '' Hahahah var inte så löjlig! '' sa jag och garva till medan jag slog de båda två med en kudde. Jag älskar de båda två, även hur konstiga dem än är.
 

Kommentarer
Postat av: Lol

Jättebra! :) Kommer El och Lou ha ett förhållande elr? ^^

Kramar på er!! ^^ <3

Svar: Kul att du gillade den :)Det får du se hihi.
Kram på dig med! <3
lifestorieswithoned.blogg.se

2013-01-15 @ 20:08:37




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback