body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/people/peo-8/peo954.ani), url(http://cur.cursors-4u.net/people/peo-8/peo954.png), progress !important;} />

Delar 1 gång per vecka

Vi båda har insett att vi kommer inte ha lika mycket tid med novellen som förra året. Vi båda delar en sådan kärlek till att skriva den här novellen så vi vill samtidigt inte avsluta den, plus att vi har så mycket planerat innan den blir klar!
Dock så går vi i skolan från 8:00-16.00 i genomsnitt varenda dag, och vi går i en skola som ligger en bit bort vilket gör att vi är hemma runt 16:45 varenda dag. När vi kommer hem har vi plugg och andra saker att fixa vilket inte ger novellen mycket tid och helt ärligt orkar man inte sitta i tre timmar med en del eftersom man är väldigt trött efter en lång skoldag. Och såklart vill vi ju också hinna umgås med vänner och familj och kunna göra andra fritidssaker.
Vi hoppas ni förstår och accepterar detta. Vi ska försöka få ihop en del per vecka nu i alla fall.
Vet inte om det kommer en ny del den här veckan, jag (Julia) har varit sjuk i en vecka och ligger mycket efter i skolarbetet och det får komma i första hand. Men vi vet i alla fall exakt vad delen ska handla om och så vidare och tro mig, det är mycket drama!
Vi hoppas att ni förstår och att ni inte lämnar novellen för detta.
Much love xoxo
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kmr aldrig att lämna o jag förstår er. xxxx

2013-09-24 @ 10:15:24
Postat av: Anonym

Jag förstår er verkligen och kommer fortfarande stanna kvar och läsa eftersom att ni har det bästa novellen<3

2013-09-25 @ 07:03:28




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback